Molnár Beton Építési Üzletág Molnár Beton Építési Üzletág

THALY PASSAGE - PROJEKT BEMUTATÓ

Geotermikus hűtés-fűtés

Az épület geotermikus rendszerének köszönhetően, 100%-ban megújuló energiaforrása biztosítja a lakások hűtési-fűtési igényét, így a legkedvezőbb energia felhasználás mellett alacsony költségű üzemeltetés érünk el.

Garantált bérbeadás

A Thaly Passage több egyetem közvetlen környezetében helyezkedik el – a több ezer külföldi diákot oktató Semmelweis Egyetem kampuszai csupán néhány méterre vannak. A környéken stabilan növekvő, folyamatos igény mutatkozik az új építésű lakások bérlés iránt.

Okosotthon megoldások

Az NGBS vezérléssel távolról, akár mobiltelefonjáról is vezérelheti otthona hőmérsékletét: így mielőtt hazaérne már kellemes – évszaknak megfelelő – hőmérséklet várja a lakásában. Felejtse el a klímát és a levegő befúvást, ez már a múlté! Egységes és egyenletes hőmérsékletet biztosít a geotermikus rendszer.

Központi elhelyezkedés

A Thaly Passage az Üllői út városközponthoz közelebb eső végéről nyíló Thaly Kálmán utcában épül. Tömegközlekedéssel és autóval is percek alatt elérhető Budapest legtöbb fontos csomópontja.

Értéknövelő befektetés

A Thaly Passage megjelenésében is kiemelkedik az átlagos budapesti ingatlanok közül. A kitűnő elhelyezkedés, a kivitelezők magas szakértelme és a felhasznált minőségi alapanyagok garantálják, hogy befektetése értéke növekvő lesz.

THALY PASSAGE - LÁTVÁNYTERVEK

KAPCSOLAT

Balogh László

Értékesítési vezető

Tel: +36 20 343 7773
Email: info@mbingatlan.hu